MİCROSOFT'TAN XCLOUD'U İPHONE'A GETİRMEK İÇİN BİR ÇÖZÜM BULDULAR.

 

xboxgamepass

 

Microsoft'tan, xCloud oyun akışı platformlarını iOS cihazlarına getirmek için uygun bir çözüm buldular. Sizi farklı vesilelerle zaten bilgilendirdiğimiz gibi, Microsoft, bulut tabanlı oyun akışı platformunu, App Store'daki kısıtlamalar göz önüne alındığında, mevcut tek yükleme yolu olan Apple telefonlarına getirebilmenin belirsizliğini planladı. iPhone'daki uygulamalar ve oyunlar.

Aslında Google, Stadia ile aynı tarafta olduğu için kısıtlamalardan etkilenen tek kişi Microsoft olmadı. Ancak Amazon, Luna adlı yeni bulut oyun akışı platformunu iOS cihazlarına getirmeyi başardı.

Çözüm, yerel bir mobil uygulama sunmak yerine doğrudan tarayıcılar için bir web sürümü sunmaya gidiyor.

Business Insider'a göre , şirketin oyun bölümünün başkanı Phil Spencer, geçtiğimiz Çarşamba günü şirket çalışanlarıyla "iOS'ta kesinlikle bitireceğiz" diyen bir dahili toplantı yaptı ve "çözüm üzerinde çalıştıklarını" açıkladı. tarayıcı tabanlı doğrudan ', ilerlemesiyle kendini iyi hissettiğini iddia ediyor.

Buradaki fikir, xCloud tarayıcısını hem iPhone hem de iPad'lerde kullanılmak üzere potansiyel olarak gelecek yılın başlarında dolaşıma sokmak ve Game Pass abonelerinin platformun oyun kataloğuna erişmesine izin vermek.

Apple'ın Microsoft ve Google'a sunduğu tek alternatif, her oyunu bağımsız olarak başlatmak ve ardından yeni bir uygulamanın hepsini bir katalog biçiminde toplamasını sağlamaktı, bu da her iki platformun deneyimini etkileyecek bir şeydi. Yeni çözüm ile Apple App Store'un kısıtlamalarını ve sınırlamalarını aşmayı başarıyorlar.

Bu yaz bahsi geçen medyanın bir Apple sözcüsüne göre, oyunların xCloud veya Stadia gibi platformlardan aktarılmasına izin vermemesinin nedeni, "ilgili hizmet kitaplıklarındaki her oyunu inceleyemezsiniz.

Microsoft, iOS cihazlarına ulaşmak üzere olmasının yanı sıra, uygulamanın ön sürümü aylardır test edilmesine rağmen, önümüzdeki yıl Windows 10 ile PC'lere xCloud'u getirmek için çalışıyor. dahili olarak Microsoft içinde.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar